Nyomtatott órák

Üzleti ajándék nyomtatott órák

A négyzet alakú csatos nyomtatott órák egyedi rendelésre kiváló minőségben, uniszex kivitelezésben sokak kedvencei a gyerekek, nők és férfiak körében is. A kvarc óramű pontosan mutatja Önnek az időt.

Egyedi gyártású céges reklám szilikon karórák további információk és árajánlat itt!

Nyomtatott órák reklámajándéknak

Az egyedi logóval nyomtatott órák remek reklámajándékok minden alkalomra. A nyomtatott órák bármely Pantone színben bármilyen céglogóval emblémázhatók.

A nyomtatott órák tulajdonságai

Termék kód: GS-SW001
Nyomtatott órák reklámajándékSzínek: rózsaszín / sárga / fehér / pink / kék / zöld / fekete / narancs / lila vagy egyedi szín
Méret: egyetlen unisex méret
Súly: 47 g / darab
Minimálisan rendelhető mennyiség: raktári darabok esetén 100 darab és egyedi rendelés esetén 500 darab.

Egyedi gyártású céges reklám szilikon karórák további információk és árajánlat itt!

Egyedi gyártású céges reklám szilikon karórákkal szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges reklám szilikon karórákat szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@szilikon-karkotok.com.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.