Egyedi szilikon órák

Egyedi szilikon órákSzilikon órák egyedi rendelésre

Az egyedi szilikon karórák gazdaságos és népszerű termékek az egész világon. Manapság már beszélhetünk az egyedi szilikon órák különleges stílusú kultúrájáról.

Egyedi gyártású céges reklám szilikon karórák további információk és árajánlat itt!

Az egyedi szilikon órák közvetíthetik a szeretet és a remény érzését. Az egyedi szilikon órák kiváló üzleti ajándékok vagy üzenetközvetítők lehetnek abban az esetben, ha Ön adományokat gyűjt egy konkrét nemes cél érdekében. Ezek az egyedi rendelésre készült szilikon órák leginkább sportesemények alkalmával alkalmasak üzleti ajándéknak.

Az egyedi szilikon órák emblémázása

Ez az egyedi szilikon karóra vízálló és tartós. A fényes színek és az egyszerű design miatt tökéletes ajándék a család és a barátok számára. Egyszerűen csak írja le nekünk a választott modellt, és mi kiszolgáljuk Önt a saját igényei szerint készült egyedi szilikon órákkal.

Az egyedi szilikon órák tulajdonságai

Termék kódja:GS-SW009
Alapanyag: 100% tisztaságú szilikon, japán minőségű kvarc óramű
Standard méret.
Óra/perc/másodperc mutató. Állítható.
Vízálló: 1-5 ATM mélységig
Minimálisan rendelhető mennyiség: raktári darabok esetén 100 darab és egyedi rendelés esetén 500 darab

Egyedi gyártású céges reklám szilikon karórák további információk és árajánlat itt!

Egyedi gyártású céges reklám szilikon karórákkal szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges reklám szilikon karórákat szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@szilikon-karkotok.com.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.