Egyedi szilikon karórák

Egyedi rendelésre készült szilikon karórák

Amint az a népszerű szóróajándékok esetében lenni szokott, az egyedi rendelésre készült szilikon karórák sokféle stílusban elkészíthetők. Az egyedi szilikon karórák egyben divatosak és tartósak. Kínálatunk tartalmazza a legújabb tervek szerint készült színes, egyedi stílusú férfi, női és gyerek szilikon karórákat! Nem számít, az egyedi szilikon karórák szíja vastag vagy vékony, és az sem, hogy az óralap nagy vagy kicsi, biztosan meg tudunk felelni az Ön sokrétű igényeinek. Válasszon több száz karóra modell közül, és csavarja, fordítsa ki, vagy hajlítsa meg, hogy illeszkedjen a Ön stílusához.

Egyedi szilikon karórák rendelése itt!

Egyedi színekben készült szilikon karórák

Az egyedi szilikon karórák mintha csak azért lettek volna kitalálva, hogy reklámtermékekként használják őket. Bár az egyedi szilikon karórák most épp rendkívül népszerűek a piacon, az áruk még mindig jóval alacsonyabb, mint a többi reklámajándékoknak és szóróajándékoknak. A különböző típusú és kialakítású egyedi szilikon karórák, különböző színekben állnak az Ön rendelkezésére. A színskála bármelyik színében el tudjuk Önnek készíteni az egyedi szilikon karórákat.

Egyedi szilikon karórák rendelése itt!

Egyedi formájú szilikon karórák

Az egyedi szilikon karórák kiváló minőségű környezetbarát szilikonból készülnek. Mindemellett a szilikon karórák alakja is egyedi formát ölthet, hogy a méret és a forma is pontosan olyan legyen, amilyen az az Ön igényeinek megfelel. Adható hozzá ion, amely megszünteti a fáradtságot és szabályozza a vérkeringést, vagyis javítja az ember egészségét.

Egyedi szilikon karórák rendelése itt!

egyedi szilikon orak   szines karorak logozott lcd szilikon karorak

feliratozott karorak  emblemazott szilikon karorak  ceges szilikon orak

feliratos orak  reklam orak  nyomtatott orak

Egyedi gyártású céges reklám szilikon karórák további információk és árajánlat itt!

Egyedi gyártású céges reklám szilikon karórákkal szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges reklám szilikon karórákat szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@szilikon-karkotok.com.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.