A reklám szilikon karórák előnyei

Mióta az ODM megalkotta a csoki formájú reklám szilikon karórákat, a gumi órák egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. A szilikon puha anyaga és színesebbnél színesebb kialakítása miatt a reklám szilikon karórák rengeteg rajongóra tettek szert, többek között sok híres filmsztár és énekes is beléjük szeretett. Ezért sok híres karóra gyártó cég nyitotta meg a saját tervezésű zselés divatos reklám szilikon karóra részlegét.

Reklám szilikon karórák rendelése itt!

Szilikon reklám karórákTovábbi információk a reklám szilikon karórákról

A reklám szilikon karórák 100%-os tisztaságú szilikonból készülnek, ami egy környezetbarát alapanyag. A szilikon újrahasznosítható és nem károsítja az ember egészségét, az anyag puhasága pedig kellemes és kényelmes érzést biztosít. Szóval a szilikon karórák kedves emberbarát órák. Ezen kívül, hozzáadhatunk iont, amely megszünteti a fáradtságot és szabályozza a vérkeringést, ezáltal javítva az emberi egészségét. A reklám szilikongumi karórák alacsony költséggel előállíthatók. Bár a reklám szilikon karórák rendkívül népszerűek a piacon, az áruk még mindig jóval alacsonyabb, mint a többi reklámajándékok és szóróajándékok. Éppen ezek miatt az okok miatt mondható el, hogy a reklám szilikon karórák a lehető legjobb üzleti ajándék választások.

Reklám szilikon karórák rendelése itt!

Környezetbarát reklám szilikon karórák

Mivel a reklám szilikon karórák elismert szakértői vagyunk, teljesen egyedi szilikon karórákat tudunk biztosítani az Ön számára, különböző célokra. Az órák gyártása bármilyen Pantone színben megoldható, valamint különböző formák állnak az Ön rendelkezésére, mint például a csillag, szív, szögletes, kerek vagy bármilyen alakú, Ön által megadott design. A reklám szilikon karórák pántját logóval vagy szlogennel lehet emblémázni. Hiszünk benne, hogy ezek a kedves reklám szilikon karórák tökéletes választás az Ön számára, kiváló reklámajándékok, melyek ára elhanyagolható ahhoz képest, amilyen profitot képesek termelni az Ön vállalkozásának.

Reklám szilikon karórák rendelése itt!

Reklám szilikon karóra modellek

egyedi szilikon orak   szines karorak logozott lcd szilikon karorak

feliratozott karorak  emblemazott szilikon karorak  ceges szilikon orak

feliratos orak  reklam orak  nyomtatott orak

Egyedi gyártású céges reklám szilikon karórák további információk és árajánlat itt!

Egyedi gyártású céges reklám szilikon karórákkal szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges reklám szilikon karórákat szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@szilikon-karkotok.com.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.