Emblémázott belépő karkötők

Az emblémázott belépő karkötők elengedhetetlen kellékei a céges rendezvényeknek, nagyszabású koncerteknek, fesztiváloknak, de kisebb rendezvények alkalmával is egyre népszerűbbek.

Egyedi gyártású céges reklám szilikon karkötők további információk és árajánlat itt!

Használja ki Ön is az emblémázott belépő karkötőkben rejlő reklám lehetőséget! Feliratoztassa a belépő karkötőket céglogójával vagy reklámüzenetével, így rengeteg ember fog akarva-akaratlanul megismerkedni az Ön márkájával. Az emblémázott belépő karkötők kiválóan alkalmasak rá, hogy Ön általuk promoválja / reklámozza a cégét.

Tyvek emblémázott belépő karkötőkTyvek emblémázott belépő karkötők

A tyvek emblémázott belépő karkötők olcsó és egyszerű megoldások a belépés ellenőrzésre és a látogatók kezelésére. Polietilénből készül, de tapintásra úgy tűnik, mintha papírból lenne. Ezért a tyvek emblémázott belépő karkötőket gyakran nevezik papír karkötőknek is. A tyvek rendkívül tartós és ideális az egy napos rendezvények alkalmával.

Tyvek emblémázott belépő karkötők rendelése itt.

Vinil emblémázott belépő karkötőkVinil emblémázott belépő karkötők

Amennyiben az Ön által szervezett rendezvény időtartama hosszabb, mint egy nap, a vinyl emblémázott belépő karkötőket ajánljuk. Ezek a műanyag emblémázott belépő karkötők széles arc és L alakban is rendelhetők, és a színskála bármely színében állnak az Ön rendelkezésére. A vinyl belépő karszalagok biztonsági zárja sokkal tartósabb, mivel egy biztonsági zár van rajta, amit ha egyszer rögzítettek, lehetetlen sértetlenül kinyitni. A vinil emblémázott belépő karkötők eltávolításának egyetlen módja az, hogy elvágják egy ollóval!

Vinil emblémázott belépő karkötők rendelése itt.

Egyedi gyártású céges reklám szilikon karkötők további információk és árajánlat itt!

Egyedi gyártású céges reklám szilikon karkötőkkel szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges reklám szilikon karkötőket szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@szilikon-karkotok.com.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.